Resultaten voor schoonheidsspecialiste

 
schoonheidsspecialiste
 
46 vacatures voor Schoonheidsspecialist in Nederland 1 nieuw.
Uw vacaturemelding is ingesteld. Klik op de link in de e-mail die we naar hebben verzonden, om uw e-mailadres te bevestigen en uw vacaturemelding te activeren. Meld u aan om een vacaturemelding te maken voor vacatures voor Schoonheidsspecialist in Nederland.
Informatie over het beroep Schoonheidsspecialist Mijnzzp.nl.
Wie een carrière ambieert als schoonheidsspecialist kan het beste kiezen voor de Mbo-opleiding allround schoonheidsspecialist. Het vak schoonheidsspecialist bestaat uit verschillende onderdelen, die allemaal gevolgd kunnen worden of apart gekozen kunnen worden, zoals de pedicure opleiding, nagelstyling opleiding en de visagie opleiding.
Schoonheidsspecialist Scalda.
Onze studenten geven deze opleiding het rapportcijfer. Dit oordeel komt uit de JOB-monitor Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs. Ontdek de branche: Schoonheidsverzorging. Tijdens het Online Open Dagen Festival kwamen al onze branches aan bod in interessante live videos. In deze branchevideos vertellen studenten en docenten over onze opleidingen en kom je erachter wat je echt leuk vindt! Er zijn in totaal meer dan 50 videos live opgenomen, die je nu allemaal kunt terugkijken. Genoeg te ontdekken dus. Ontdek hier alvast de branche: Schoonheidsverzorging. Volg ons op. Scalda, school voor middelbaar. beroepsonderwijs mbo en volwassenen educatie.
Biologische Schoonheidsspecialiste Malden.
De praktijk van de biologische schoonheidsspecialiste Malden. Biologische ingrediënten aan de basis van een biologische schoonheidsspecialiste in Malden. Wat biedt een biologische schoonheidsspecialiste Malden? Een goede biologische schoonheidsspecialiste Malden heeft over het algemeen een breed aanbod in natuurlijke, biologische en veganistische behandelingen.
Allround schoonheidsspecialist BOL Aventus.
je kunt als zelfstandige gespecialiseerde behandelingen aanbieden. je kunt je bij de ziektekostenverzekeraars aansluiten waardoor klanten een vergoeding van hun specifieke behandelingen kunnen ontvangen. je kunt doorstromen naar een HBO opleiding van jouw keuze. Na je opleiding. Na je opleiding Allround schoonheidsspecialist heb je keus.: overstappen op mbo-opleiding Pedicure.
Specialisaties Schoonheidsspecialiste Beauty Opleidingen Uiterlijke Verzorging.
Wie zijn wij? Branche Opleiding Schoonheidsspecialiste. Branche opleiding Schoonheidsspecialiste 10 dagen. Branche opleiding Schoonheidsspecialiste Gelaatsverzorging. Opleiding Allround Skin Master. Opleiding Plasma Lifting. Opleiding Hyaluron Pen. Cursus Facelift Bindweefselmassage. Cursus Mesotherapie met een Dermapen Opleiding. Opleiding Allround Pedicure. Wimpers en Wenkbrauwen.
Concurrentiebeding schoonheidsspecialiste inzicht.
Een schoonheidsspecialiste gaat in 2010 op basis van een tijdelijk contract voor een jaar bij een salon in loondienst voor acht uur per week. In haar contract staat een concurrentiebeding met een straal van vijftien kilometer gedurende twee jaar na einde contract.
MBO opleiding Schoonheidsspecialist niveau 3 Da Vinci College.
Als schoonheidsspecialist ga je aan de slag bij een schoonheidssalon, beautycenter, sauna/ thermen, drogist of parfumerie. Ook kun je doorstromen naar Allround schoonheidsspecialist niveau 4. Lees pagina voor. Voor het volgen van een opleiding maak je de volgende kosten.: Bekijk de hoogte van het cursusgeld.

Contacteer ons