Meer resultaten voor pedicure

 
pedicure
 
name DeFriesland. Abroad. Achmea. icons/rich/96/additional-insurance. icons/rich/96/adress-home. Alternative Health. app-store. apple. arrow-down. arrow-left. arrow-right. arrow-up. ballpoint. bar chart. basic insurance. bones. calculator. calender. chevr
Klik dan hier
rotterdam
Lidia's' footcare in Hoorn Noord-Holland Pedicure.
De kennis en ervaring die ik heb opgedaan in de medische wereld sluit mooi aan bij het vak van pedicure. Heb je voetproblemen en ben je op zoek naar een pedicure? Ik zorg ervoor dat je weer pijnvrij en lekker kunt lopen en help je af van eelt, kloven, een ingroeiende nagel of een likdoorn. Meer info
Gerda Pedicure Uw pedicure in Kesteren, Opheusden en Lienden.
Over Gerda Pedicure. Als gediplomeerd medisch pedicure verzorg ik een breed scala aan behandelingen, van algemene verzorging en ontspanningsmassages tot medische toepassingen als de diabetische en risicovoet. Daarnaast werk ik een dag per week als erkend therapeut op het gebied van aanmeten en leveren van Therapeutische Elastische Kousen steunkousen.
Medisch pedicure aan huis Carinova.
Goede voetverzorging is belangrijk. U kunt uw voeten een handje helpen om mooi en gezond te blijven door een bezoek van de medisch pedicure. Naast het verwennen van uw voeten helpt een pedicure u bij het voorkomen of verhelpen van voetklachten.
Voordeel op Pedicure aan huis Thebe Extra.
Pedicure aan huis. De Pedicure aan huis kan hetzelfde als een pedicure in een salon. Een behandeling kan bestaan uit het desinfecteren van uw voeten, het knippen en reinigen van nagels en het verwijderen van eelt. Indien nodig worden ook likdoorns, blaren, schimmels en wratten aangepakt.
Opleidingen voor pedicures.
VIND HIER ALLE GE PLANDE WEBINARS. Volg je pedicure opleiding bij Pediroda. Pediroda leidt op tot het officieel erkende branchediploma Basis Pedicure en het officieel erkende branchediploma Medisch Pedicure. U studeert bij ons in uw eigen tempo waarbij u persoonlijk wordt begeleid.
Onze pedicure verzorgt uw voeten en voorkomt klachten Wittepoel.
Pedicure: een weldaad voor voeten en de basis voor vrij bewegen. Bij Wittepoel kunt u terecht voor een compleet aanbod voor gezonde voeten en passende schoenen. Een medisch pedicure kan daarbij niet ontbreken. Onze pedicures verzorgen de huid en nagels van uw voet, geven u advies over goed schoeisel en behandelen de pijngebieden van uw voet.
Pedicure aan huis Zorgorganisatie Supporter van Zelfstandigheid Vierstroom.
Bij de pedicure aan huis kunt u kiezen uit verschillende behandelingen.: De basisbehandeling bestaat onder andere uit het knippen en frezen van de teennagels, het behandelen van ingegroeide nagels, het verwijderen van eelt en likdoorns en het insmeren van de voeten om de bloeddoorstroming te bevorderen.

Contacteer ons