Resultaten voor cursus opleiding

 
cursus opleiding
 
CAD cursus of opleiding volgen? Boek bij CADopleiding.nl.
Wil je graag een cursus of training verzorgd hebben op je eigen locatie? Dat kan ook! Wij zijn namelijk niet locatiegebonden en wanneer nodig nemen wij zelf de pc's' mee. Voor informatie bel je 0800 235 22 34. Volg ons op social media.: Wij zijn gecertificeerd partner van.: Cadopleiding.nl is onderdeel van Cadix. CAD Opleiding 2020.
Opleiding Training Cumela.
Wij zijn hét opleiding trainingcentrum voor de cumelasector! Veilig trainen met gezond verstand. Bij Cumela Opleiding Training houden wij ons aan de actuele RIVM-richtlijnen. We bieden, naast onze online mogelijkheden en e-learnings, ook opleidingen en trainingen aan in aangepaste vorm.
Overzicht Nibud-opleidingen Nibud Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting.
Hieronder vindt u ons aanbod gesorteerd op soort opleiding. Bekijkt u liever ons opleidingenaanbod per onderwerp? Dat kan onderaan deze pagina. minimaal 1 dag. Rondkomen en budgetteren. Budgetteren en begeleiden. Budgetcoachen volgens de Nibud-methode. Basistraining vrijwilligers Helpen met de thuisadministratie. Basistraining Coördinatoren in de thuisadministratie. Omgaan met geld lesmateriaal. Basistraining vrijwilligers Banken verzekeraars. Budgetcursus Omgaan met geld voor statushouders. Armoede en schulden. Aanpakken armoede en schulden in de wijk. Gespreksvoering bij personeel met schulden. Preventie en vroegsignalering. Huurachterstanden op Kjenning.nl. Lespakket Bijna 18. maximaal 1 dagdeel op eigen locatie. Rondkomen en budgetteren. Grip op geld. Gastles Check je geld. Workshop Financieel fitte werknemers.
Juridische Opleidingen Cursussen KiesUwCursus.
Bent u advocaat, notaris, bedrijfsjurist, notarieel medewerker, juridisch secretaresse of juridisch medewerker en bent u op zoek naar een opleiding of cursus? Op KiesUwCursus.nl vindt u het complete overzicht. Vergelijk op onder andere locatie, kosten en onderwerp en boek de cursus die het meest op uw interesses, vakgebied en expertise aansluit.
Opleiding Inburgeren: Cursus Staatsexamen I B1 Cursus Albeda Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
Deze cursus van 20 weken helpt u om de Nederlandse taal zo te beheersen, dat u zich kunt redden in de meeste situaties. U kunt na deze cursus, deelnemen aan een mbo-opleiding, als u aan de door de opleiding gestelde voorwaarden voldoet.
Overheid en Sociaal Domein opleidingen en cursussen SBO.
Programma Management voor overheid en non-profit. Cursus Praktische toepassing AVG UAVG. Opleiding Beleidsmedewerker Economische Zaken. Opleiding Wijk en Gebiedsmanager. Opleiding Risicomanagement via Gedragsverandering. Opleiding Netwerk en Ketenregie. Op de hoogte blijven van ons aanbod? Al meer dan 3000 professionals ontvangen onze nieuwsbrief.
ATEX cursus of ATEX opleiding volgen doe je bij ATEXcertificaat.
Het menselijk leed en de schade aan installaties veroorzaak door explosies kan enorm zijn. Daarom is het uitermate belangrijk om de kans op een explosie te minimaliseren. ATEX cursus en training. ATEXcertificaat.nl biedt meerdere ATEX cursussen/opleidingen aan. Elke ATEX opleiding van ATEXcertificaat.nl is conform de Europese ATEX richtlijn 153 en de internationale norm IECEx 05.
Opleidingen Techniek Nederland.
Techniek Nederland verzorgt ook in samenwerking met gerenommeerde opleidingsbedrijven een groot aantal gerichte opleidingen voor bij en nascholing. Zowel voor uw werknemers als voor u als ondernemer, uiteraard geheel afgestemd op uw vakgebied en bedrijfspraktijk. Voor een groot gedeelte van deze opleidingen geldt een aantrekkelijk ledentarief.

Contacteer ons