Zoeken naar tandartsassistente

 
tandartsassistente
 
Mbo-opleiding Tandartsassistent Horizon College.
En ben je iemand die zelfstandig en geconcentreerd werkt en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel heeft? Meld je aan voor de mbo-opleiding Tandartsassistente! De instrumenten en inventaris verzorgen, administratief werk doen, de telefoon aannemen, advies/informatie/voorlichting geven, fluoridebehandelingen/poetsinstructies geven en röntgenfotos maken; geen dag is hetzelfde als tandartsassistente.
Tandartspraktijk Groot Zandveld vacature oproepkracht tandartsassistente/preventie-assistente.
Bij tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn is een ervaren en deskundige tandarts die verantwoordelijk is voor de orthodontische behandelingen bij u en uw kind beugel. Tandarts in Leidsche Rijn. Binnen Tandartspraktijk Groot Zandveld in Leidsche Rijn werken meerdere tandartsen, die een breed pakket aan tandheelkundige behandelingen voor u uitvoeren.
Tandartsassistenten Staat van de Mondzorg.
Een indicatie kan worden verkregen uit onderzoeksgegevens van de KNMT over de praktijkvoering van tandartsen in 2018 en een schatting van het aantal tandartspraktijken. Op basis hiervan kan worden gesteld dat het aantal tandarts en preventieassistenten in tandartspraktijken anno 2019 zon 17.000 bedraagt.
Opleidingstraject tandartsassistent.
Onze tandartspraktijk staat in de meeste gevallen nog open voor nieuwe patiënten. Schrijf u hier direct in. Over De Tandartsengroep. Ons team bestaat uit 6 tandartsen, 3 mondhygiënisten, 2 preventie assistenten, een tandtechnieker en diverse tandheelkundige medewerkers. Bekijk onze tandartspraktijk.
Vacatures tandartsassistent.
Stationsweg 71 6711 PL Ede. Vacatures per Email. Allround Tandartsassistent 856. Paro preventie assistent 21. Tandarts in opleiding 5. Administratief medewerker 4. 893 vacatures gevonden, waarvan 500 getoond. Sorteer op: relevantie. Balie of allround tandartsassistent regio Venray. Vacature voor een balie-assistent of een allround Tandartsassistente eventueel met preventie gezocht voor 3 tot 5 dagen in overleg, voor een moderne goedlopende kleinschalige.
Tandartsassistent WorldSkills Netherlands.
Wat doe je als Tandartsassistent? Als tandartsassistente assisteer je de behandelaar bij tandheelkundige behandelingen en voer je, in opdracht van de behandelaar, zelfstandig handelingen uit. Je handelt binnen de grenzen van jouw bekwaamheid en bevoegdheid en overlegt bij twijfel met de behandelaar of je collegas.
Opleiding Tandartsassistent Curio Curio.
Hoe meld ik me af voor een mbo opleiding? Afmelden voor een mbo opleiding kan door het sturen van een email aan onze studentenadministratie. Vermeld in de email even de naam, geboortedatum, naam van de opleiding en reden van afmelding.
Tandartsassistente: wat houdt dat beroep in?
Tandartsassistente: wat houdt dat beroep in? Als tandartsassistente assisteert u bij tandheelkundige behandelingen die de tandarts niet beslist zelf hoeft te doen. Ook beheert u de patiëntenadministratie. U spreekt met de tandarts af wat uw dagelijkse taken zijn en voert deze vervolgens zelfstandig uit.

Contacteer ons