Op zoek naar nagelstyliste opleiding lelystad?

 
nagelstyliste opleiding lelystad
 
Salon Tanja in LELYSTAD Provoet Pedicure.
Salon Tanja, Lelystad. Schoonheidsspecialiste/ Pedicure/ Nagelstyliste. Mijn product Schoonheid/pedicure. Veel gestelde vragen. Producten Te Koop in Salon. De ProVoet Pedicure. Maar een kwart van alle Nederlanders laat regelmatig hun voeten verzorgen door de pedicure. En dat is vreemd, want we belasten dit deel van ons lichaam toch veel!
Gelac design workshop bij ShiDo Nailcentre Crystalnails Flevoland nagelgroothandel crystalnails Shidonailcentre Shidonails ople Nagel salons, Nagels, Nailart.
Wie ben ik? Haar en Nagels.
Ik ben naar Lelystad verhuisd toen ik 2 jaar was en mag mezelf daarom wel een echte Lelystedeling" noemen. Tijdens mijn kappersopleiding ben ik als leerling kapster begonnen in een klein salonnetje in Amsterdam. Na het voltooien van mijn opleiding heb ik in diverse kapsalons gewerkt en sinds 2010 heb ik mijn eigen salon geopend. Ondertussen ben ik dus al 38 jaar werkzaam als allround kapster. Mijn passie voor nagels heb ik lang geleden gekregen door een vriendin van me. Sinds die tijd doe ik al mijn eigen nagels en soms die van anderen. Om van deze passie ook mijn beroep te kunnen maken heb ik een opleiding gevolgd en ondertussen mag ik mij ook gediplomeerd nagelstyliste noemen.
Nagelstudio naar Lelycentre Flevopost.
29 april 2008 om 1402: uur. LELYSTAD Nagelstudio Susi is na 6 jaar verhuisd van de Landstrekenwijk naar het Lelycentre. De studio heet nu Nail Academy Flevoland. Susi Boogh, die al 6 jaar nagelstyliste is, opent op het nieuwe adres aan de Grutterswal tevens haar eigen groothandel en opleidingscentrum voor nagelstylisten.
Nagelstudio La French Over.
Ik ben Sylvia Boelens en ben sinds februari 2016 actief als nagelstyliste in mijn eigen studio La French aan de Rozenburg 12 te Emmeloord. Dit doe ik op parttime basis, want ik werk tevens als executive assistant HR manager bij een biotech bedrijf in Lelystad. Het is een leuke combinatie om naast het veel werken met een pc, het halen van deadlines etc, creatief te kunnen zijn in je eigen nagelstudio. Het geeft me rust en voldoening. Ik heb de opleiding allround nagelstyliste gevolgd bij Magnetic; een toonaangevende groothandel in nagelproducten.
Pedicure ROC van Flevoland.
De opleiding tot pedicure duurt ongeveer 12 maanden, inclusief schoolvakanties en vrije dagen. Je doet alle examens via het erkende exameninstituut TCI. De examens worden afgesloten met theorie-examens en een proeve van bekwaamheid. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig. We vragen wel een werk en denkniveau van minimaal vmbo-tl/mavo 4 of havo 3. Een intakegesprek of toets kan deel uitmaken van de toelatingsprocedure. Kosten cursus: 2375. De cursuskosten zijn exclusief.: Examengeld TCI: ca. Portfolio begeleiding: ca. Gebruik TCI-Online en gesprek: 160. Aanmelden / meer informatie. De cursus gaat van start in de maanden augustus of september van een schooljaar, met een minimaal aantal van 5 deelnemers. De groepsgrootte is niet groter dan 10 deelnemers. De cursus vindt plaats op onze locatie in Lelystad.
nagelslelystad Instagram posts Gramho.com.
lotusbeautylelystad nagels nails nagelstyliste nagelslelystad nailstagram nagelstudio flevoland lelystad acrylicnails gelnails gellak. 3 weeks ago. lotusbeautylelystad nagels nails nagelstyliste nagelslelystad nailstagram nagelstudio acrylicnails gelnails gellak lelystad flevoland. 3 weeks ago. lotusbeautylelystad nagels nails nagelstyliste nagelslelystad nailstagram nagelstudio lelystad flevoland acrylicnails gelnails gellak.
AW Beauty gecertificeerde visagie en nagelstyling opleidingen.
We groeiden al heel snel uit ons jasje en zijn toen naar een grotere locatie gegaan. In 2008 kwamen we ook op het idee om de LOI eens te bellen waarom ze geen thuisstudie hadden van een opleiding nagelstyling of visagie. Zo geschiede het dus dat wij alle opleidingen van nagelstyliste, visagiste en haarstyliste voor de LOI hebben geschreven.

Contacteer ons