Op zoek naar doktersassistente?

 
doktersassistente
 
Doktersassistente vacatures in Noord-Brabant NationaleVacaturebank.nl.
27 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO Doktersassistente. Administratief MBO Maximaal 2798 Schaal 35 Regulier Tijdelijk 24 28 uur Solliciteer t/m 30-11-2020 Voor de telefonische ondersteuning poliklinieken op het Klant Contact Centrumzoeken we een Doktersassistente. 31 dagen geleden geplaatst 28 uur MBO Doktersassistent.
Doktersassistente Vacatures A Klinieken.
Met het grootste aanbod van behandelingen willen we onze cliënten zo goed mogelijk helpen, beginnende met eerlijke en objectieve informatie. Voor de versterking van ons team zijn wij op dit moment op zoek naar.: Doktersassistente 8-24 uur. Als Doktersassistente binnen A Klinieken ondersteun je, samen met de andere assistenten, de Plastisch Chirurg bij zijn verrichtingen.
Ontslag doktersassistente om verzwijgen relatie met patiënt 85.
De kantonrechter acht het zeer kwalijk dat de vrouw dit zelf niet heeft ingezien en kennelijk nog steeds niet inziet. De kantonrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant oordeelt dat de doktersassistente ernstig verwijtbaar heeft gehandeld en ontbindt de arbeidsovereenkomst op die grond.
Doktersassistent SBB.
De doktersassistent mag in opdracht van een zelfstandig bevoegd beroepsbeoefenaar arts en onder voorwaarden, zelfstandig medisch-technische handelingen uitvoeren. Hiervoor heeft de doktersassistent vaak een eigen spreekuur en voert hij routineonderzoeken uit. Video van Praktijkleren: Doktersassistent. Download video MP4, 6.88 MB.
doktersassistente
Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over Marktplaats Werken bij Perskamer eBay Classifieds 2dehands 2ememain Sitemap. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Opleiding MBO Doktersassistent, behaal een erkend MBO 4 diploma LOI.
Inhoud van de opleiding MBO Doktersassistent. De opleiding MBO Doktersassistent sluit naadloos aan op de praktijk. Je doet alle kennis en vaardigheden op waar een doktersassistente over moet beschikken. Zo doe je bijvoorbeeld medische basiskennis op en leer je verpleegtechnische handelingen uitvoeren.
Doktersassistent Jouw Zorgopleider.
Dan is het beroep Doktersassistente wellicht iets voor jou! Als doktersassistent kun je de hulpvraag van de patiënt verhelderen en de ernst van klachten inschatten. Je maakt afspraken en geeft voorlichting over de leefwijze, geneesmiddelen, ziektebeelden, onderzoek en behandeling. Op donderdag 16 april 2020 zijn wij met een nieuwe groep voor de opleiding tot Doktersassistent gestart.
Vacatures Gezondheidszorgbanen.nl.
Vul je locatie in. Alle vacatures 0 resultaten. Pagina 0 van 0. Kun je de vacature die je zoekt niet vinden? Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt! 3528 BL Utrecht.

Contacteer ons