Resultaten voor mbo deeltijd opleiding

 
mbo deeltijd opleiding
 
Mbo-opleidingen ROC Rivor.
De duur van de opleidingen varieert. Volg je een mbo opleiding op niveau 1 of 2, dan duurt de opleiding tussen de 1 en 2 jaar. Een mbo opleiding op niveau 3 of 4 duurt 2 tot 4 jaar. De exacte duur van de opleiding, is per opleiding ook verschillend. ROC opleidingen via de BOL of BBL leerweg. De keuze voor een opleiding kan al vrij lastig zijn, maar daarnaast kun je ook nog kiezen hoe je de leerweg invult. Wil je graag leren via de beroepsopleidende leerweg BOL of kies je toch liever voor de beroepsbegeleidende leerweg BBL? De manier van leren is verschillend, maar de diplomas zijn uiteraard wel gelijk. Niet voor alle opleidingen geldt dat de opleiding via BOL of BBL te volgen is.
Associate degree Hogeschool Saxion.
Een Associate degree is met name bedoeld voor studenten met een mbo4-diploma en mensen met een aantal jaren werkervaring. Ook onder havisten die liever bezig zijn met de praktijk dan de theorie groeit de populariteit van een Associate degree. Mbo 4 MBO Associate degree HBO Bachelor HBO.
MBO-V opleiding Maastricht UMC.
Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE / Style Definitions / table.MsoNormalTable mso-style-nameStandaardtabel: mso-tstyle-rowband-size0: mso-tstyle-colband-size0: mso-style-noshowyes: mso-style-priority99: mso-style-parent: mso-padding-alt0cm: 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top0cm: mso-para-margin-right0cm: mso-para-margin-bottom10.0pt: mso-para-margin-left0cm: line-height115%: mso-paginationwidow-orphan: font-size11.0pt: font-familyCalibrisans-serif, mso-ascii-font-familyCalibri: mso-ascii-theme-fontminor-latin: mso-hansi-font-familyCalibri: mso-hansi-theme-fontminor-latin: mso-bidi-font-familyTimes: New Roman" mso-bidi-theme-fontminor-bidi: mso-fareast-languageEN-US.: MBO verpleegkundige opleiding, niveau 4.
Van mbo naar hbo. Logo HAN. Logo HAN. Logo HAN.
Direct naar de inhoud. Studeren in Voltijd. Studeren in Deeltijd Duaal. Hulp bij studiekeuze. Onderzoek bij de HAN. Over de HAN. Kies een taal. Mobiele navigatie openen Zoek een opleiding, cursus etc. Bekijk alle resultaten totalResults. Van mbo naar hbo.
Details over volgtijdelijke vergelijkbaarheid van mbo-statistieken.
Mbo oude stijl. Zowel de oude opleidingen als de opleidingen volgens de WEB worden ingedeeld in vier sectoren landbouw, techniek, economie en zorg en welzijn. In het mbo oude stijl waren echter ook nog enkele opleidingen die niet onder één van deze sectoren vielen. Deze opleidingen havo-mbo afdeling, voorbereidend hoger beroepsonderwijs en oriënterende en schakelende programma's' zijn apart in de tabellen opgenomen onder oude opleidingen bij richting en sector. Van 1993/'94' tot en met 1995/'96' ontbreekt het totaal aantal mbo-deelnemers, want er zijn geen gegevens beschikbaar over de deelnemers in het leerlingwezen weergegeven onder bbl.; Van 1990/'91' tot en met 1992/'93' ontbreken gegevens over deelnemers aan de deeltijdopleidingen in de sector landbouw van het mbo oude stijl weergegeven onder bol deeltijd.
Opleidingsaanbod.
Informatie voor ouders/verzorgers. Stel je vraag via social media. SMART START Economie in bedrijf. SMART START Hospitality in bedrijf. SMART START Haarverzorging. Vertrouwd en modern. Over de grens. In het echt. Via mbo naar hbo. Opbouw van opleidingen. Digitaal Doorstroomdossier DDD.
Onderwijs voor volwassenen ROC Midden Nederland.
Rondleidingen en online open week. Alles over het mbo. Mentoren en decanen. Zoeken Login Menu. Onderwijs voor volwassenen. Online open avonden. ROC Midden Nederland heeft een groot onderwijsaanbod voor volwassenen. Op het VAVO Lyceum bieden we diplomas en certificaten van middelbare schoolopleidingen.
Bos en natuurbeheer Helicon Opleidingen.
Kennismaken met Helicon. Aanmelden voor een opleiding. Van havo naar mbo. Aangemeld en nu? Toelating en beschikbare plaatsen. Schoolkosten en regeling tegemoetkoming studiekosten. Welkomstgesprek op afstand. Zorg en begeleiding. Alle mbo scholen. Alle mbo scholen. Helicon MBO Boxtel. Helicon MBO Den Bosch.

Contacteer ons