Zoeken naar visagie

 
visagie
 
Opleiding Visagiste Wellness Academie.
Programma opleiding visagiste. Onze opleiding visagiste is een modulaire opleiding bestaande uit de module visagie basis en visagie voor gevorderden. Je kunt de modules direct na elkaar volgen of juist met wat tijd ertussen om alvast praktijkervaring op te doen en in het vak te groeien.
Visagie Rotterdam ELLE MOI Rotterdam.
Voor alle soorten visagie kun je terecht bij ELLE MOI in Rotterdam. High-end visagie in de mooiste beautysalon van Rotterdam. Wanneer je de visagie wilt laten verzorgen voor een bijzondere gelegenheid, ben je bij ELLE MOI in Rotterdam aan het juiste adres.
Haar Visagie Nienke Wijhe.
Bij Haar Visagie Nienke kunt u terecht voor visagie behandelingen. Voor advies, feest, workshop, fotoshoot of bijvoorbeeld een zakelijke afspraak kunt u bij mij terecht voor prachtige make-up die perfect bij u en de gelegenheid past. Sinds 2010 ben ik gespecialiseerd in de McClean Curlsys kniptechniek.
Professionele Visagie Opleiding Marlou Reijnders.
Daarnaast kan ze bogen op een ruime ervaring in de Nederlandse filmwereld. Bijna 20 jaar geleden is Marlou Reijnders met haar eigen Professionele Visagie Opleiding Maastricht begonnen, met als doel: haar kennis doorgeven en bewijzen dat visagie een vak apart is.
Home Eef Klijn Visagie.
Heb je een fotoshoot, of wil je dat ik je bruidsmake-up of kapsel s avonds voor het feest nog even kom bijwerken, dan kom ik gewoon naar je toe. Behandelingen van Klijn Visagie. In mijn studio in Herpen kun je naast bruidsarrangementen, visagie en hair en wenkbrauwstyling ook terecht voor de volgende behandelingen.:
Home Hair, Style en Visagie Exclusieve Kapsalon Apeldoorn.
Wij van Hair, Style en Visagie helpen jou en jullie gasten graag om er op deze dag zo stralend mogelijk uit te zien. Ben jij van plan om een vrijgezellenfeest of juist een vriendinnenworkshop te organiseren? Bij Hair, Style en Visagie kan het allemaal!
Opleiding visagie Art of Colors makeup artist school.
Bij Art of Colors doen we er alles aan om je naast de praktijkgerichte visagie lessen zoveel mogelijk allround ervaring mee te geven. Daarom organiseren we toffe stages en events waardoor je met je neus bovenop de praktijk zit en een unieke kans krijgt om extra ervaring op te doen.
Visagie boeken Vakblad Kleur Stijl.
Visagie Hetty van Mierlo en team EduPlaza Uitgeverij Edu Plaza. The Hair and Make-up Artists Handbook Beverly Braisdell en Jennifer Lenard Hodder education. The Makeup Artist Handbook Gretchen Davis en Mindy Hall Elsevier Sciene Technology. Express Make-up Rae Morris Apple Press.

Contacteer ons