Op zoek naar nlp?

 
nlp
 
NLP: ziet er goed uit, klinkt goed, voelt goed id Plein.
Zon 30 jaar later, in 2018, wint de HAN Hogeschool van Arnhem en Nijmegen de Meester Kackadorisprijs 1 voor het aanbieden van twee opleidingen in kwakzalvermethoden, waaronder NLP. De HAN is echt niet de enige HBO-opleiding die nog altijd dubieuze methoden doceert.
Kabergroep Neuro Linguistisch Programmeren NLP Breda.
Skip to content. NLP D Compact. NLPD Master Practitioner. Thebe Extra workshop NLPD. NLP thema avond. NLPD Summer Retreat. NLPD Dagtraining Specials. Online cursus metaprogrammas. Coachen en trainen. Coaching skills opleiding. Info voor verwijzers. Werk aan je doelen! Een burn out.
Leerlijn NLP Practitioner Mensium.
Ja, Mensium is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van NLP NVNLP en voldoet hiermee aan de gestelde kwaliteitseisen. Ontvang ik na deelname een certificaat? Na deelname aan de opleiding en het met succes afronden van het examen ontvang je een erkend NLP Practitioner Certificaat.
NLP 3-daagse De Trainingsboerderij.
Over het Corona Virus. NLP Compass Practitioner. NLP Master Practitioner. Home NLP 3-daagse. Je wilt als team verder groeien, plannen makkelijker uitvoeren én duidelijk communiceren. NLP is een effectieve methodiek die je hierin prachtig ondersteunt en zorgt voor betere resultaten én meer werkplezier.
RaVisie, voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling met NLP.
Tijdens coaching maakt Bas gebruik van al zijn NLP kennis alle andere kennis en vaardigheden die hij in zijn leven heeft vergaard. Aangesloten bij de Society of NLP van Richard Bandler, werd Bas in 2011 benoemd tot de eerste Master NLP trainer in Nederland.
NLP Neuro Linguïstisch Programmeren Trainingen Nevi.
Voor deze training heeft Tom Twisk de meest essentiële onderdelen uit de NLP Practitioner en NLP Master samengevoegd, waardoor de training uniek en zeer waardevol is. Tijdens de training NLP komen de volgende onderwerpen aan bod.: De basisprincipes van NLP.
NLP voor gevorderden: Je leert naar jezelf te kijken.
In" mijn rol als toezichthouder houd ik mij wel bezig met soft controls onder meer door er met de externe accountant over te praten maar dat is niet de enige meerwaarde van NLP. Deze opleiding heeft mij vooral flexibeler gemaakt. NLP geeft je ook allerlei coachingsvaardigheden.
Wat is NLP? En wat kun je ermee als ondernemer? Power in You.
En om meer uit jezelf, uit je leven en uit je bedrijf te halen. Wat is NLP? NLP is een verzameling technieken en methoden om je leven nog leuker en makkelijker te maken. NLP leert je bijvoorbeeld hoe je effectiever kunt communiceren met jezelf en met anderen.

Contacteer ons