Op zoek naar mbo?

 
mbo
 
Het mbo-onderwijs zakt door het ijs, waarschuwt de MBO Raad Trouw. Deel dit artikel. Loading.
Het ministerie maakte al 65 miljoen euro vrij voor het wegwerken van de achterstanden in het mbo. Met dat geld tuigden scholen bijvoorbeeld inhaalprogramma's' op, zoals het aanbieden van lessen in de herfstvakantie. Toch is dat geld niet genoeg, denkt Tekin.
bvmbo Beroepsvereniging Opleiders MBO.
Nuffic lanceert deze week de campagne Wereldklasse: Een wereldse toekomst zonder grenzen. Bereid je studenten voor op een wereldse toekomst. Posted in: Nieuws., Naam online community voor het mbo bekend. Een online community van, voor en door alle MBO opleiders!
Aeres MBO Vind de opleiding die bij je past! aeres-mbo.
Bij Aeres MBO in Almere, Barneveld, Dronten, Ede, Emmeloord, Nijkerk en Velp volg je ondernemend beroepsonderwijs met respect voor mens, dier en natuur. De opleidingen zijn eigentijds en bereiden je goed voor op de duurzame maatschappij. Door de fusie met Nordwin College kun je nu ook bij ons een opleiding volgen in Buitenpost, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek.
Van mbo naar hbo Hogeschool Saxion.
Dan kun je gewoon in september starten met een opleiding bij Saxion! Lees meer over wat er voor jou mogelijk is en of je aan de voorwaarden voldoet. Wil jij je optimaal voorbereiden op jouw overstap naar het hbo? Om jou op weg te helpen met je studie bij Saxion, hebben wij het 100-dagen programma opgezet. Met de mogelijkheden van het programma kun jij je optimaal voorbereiden op jouw hbo-opleiding en krijg je voor de zomer, maar ook in de eerste maanden op het hbo de ondersteuning die jij nodig hebt! Meld je aan! Tonen: Verbergen: Toelating op hbo. Toelating op hbo. Bij Saxion kun je na het mbo niveau 4 uit bijna alle hbo-opleidingen kiezen.
MBO Amersfoort Ondernemend, verbindend en kundig onderwijs.
Wat je ook kiest: bij MBO Amersfoort krijg je het best mogelijke onderwijs. In de praktijk! Vind jouw perfecte opleiding Bekijk onze scholen. Wat heb jij nodig om het te maken? Leren bij MBO Amersfoort is leren met een plus.
MBO platform Rotterdam Rijnmond. MBO platform Rotterdam Rijnmond.
MBO Platform Rotterdam-Rijnmond. Welkom op de website van het MBO Platform Rotterdam-Rijnmond. Het MBO Platform is een samenwerkingsverband tussen de Nederlandse Vereniging van Schooldecanen en Leerlingbegeleiders NVS-NVL, mbo-scholen rocs, aocs en vakscholen uit de regio Rijnmond, en de stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB.
Naar het mbo. Maar wat is mbo eigenlijk?
En met welke vooropleiding je je kunt aanmelden bij het mbo. Maar ook wat je leert op het mbo en hoe het zit met de zaken als kosten en persoonlijke begeleiding. In deze video wordt alles over het mbo kort en duidelijk uitgelegd!
MBO Melanchthon Business School. MBS logo.
Weekplanners Leerjaar 1 Weekplanners Leerjaar 2 Weekplanners Leerjaar 3 Weekplanners Leerjaar 4. Zoek door onze site.: Na de MBS kun je naar alle mbo-opleidingen zoals zorg, techniek, economie en sport en via het HGL Het Groene Lyceum zelfs naar het hbo. In het gebouw van de MBS is Lentiz mbo Oostland gevestigd.

Contacteer ons