Zoeken naar mbo

 
mbo
 
Kwaliteitsnetwerk mbo Stichting Kwaliteitsnetwerk MBO.
Zo helpen we mbo instellingen overzicht te houden en zorgen we met elkaar voor efficiënte benutting van expertise. Daarnaast onderhoudt het netwerk de contacten met andere betrokkenen op het gebied van onderwijskwaliteit in het mbo zoals de onderwijsinspectie en de MBO Raad.
Aeres MBO Vind de opleiding die bij je past! aeres-mbo.
Aeres MBO Almere. Aeres MBO Barneveld. Aeres MBO Dronten Warmonderhof. Aeres MBO Ede. Aeres MBO Emmeloord. Aeres MBO Nijkerk. Aeres MBO Velp. Nordwin College Buitenpost MBO. Nordwin College Heerenveen MBO. Nordwin College Leeuwarden MBO. Nordwin College Sneek MBO. Nordwin College Leeuwarden MBO Cursussen Trainingen.
Van mbo naar hbo Hogeschool Saxion.
Dan kun je gewoon in september starten met een opleiding bij Saxion! Lees meer over wat er voor jou mogelijk is en of je aan de voorwaarden voldoet. Wil jij je optimaal voorbereiden op jouw overstap naar het hbo? Om jou op weg te helpen met je studie bij Saxion, hebben wij het 100-dagen programma opgezet. Met de mogelijkheden van het programma kun jij je optimaal voorbereiden op jouw hbo-opleiding en krijg je voor de zomer, maar ook in de eerste maanden op het hbo de ondersteuning die jij nodig hebt! Meld je aan! Tonen: Verbergen: Toelating op hbo. Toelating op hbo. Bij Saxion kun je na het mbo niveau 4 uit bijna alle hbo-opleidingen kiezen.
Méér dan mbo mboRijnland: mbo-opleiding, vavo of cursus die bij jou past.
Studeren bij mboRijnland. Starten met je opleiding. Méér dan mbo. Wat is vavo? Is vavo iets voor mij? Studeren bij vavo. Starten met vavo. Informatie voor decanen. Alphen aan den Rijn. Bestuur en toezicht. Weet jij het al? Wij helpen je kiezen!
MBO platform Rotterdam Rijnmond. MBO platform Rotterdam Rijnmond.
MBO Platform Rotterdam-Rijnmond. Welkom op de website van het MBO Platform Rotterdam-Rijnmond. Het MBO Platform is een samenwerkingsverband tussen de Nederlandse Vereniging van Schooldecanen en Leerlingbegeleiders NVS-NVL, mbo-scholen rocs, aocs en vakscholen uit de regio Rijnmond, en de stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB.
Van mbo naar hbo. Logo HAN. Logo HAN. Logo HAN.
Bestel de brochure Van mbo naar hbo. Lees de brochure digitaal. Voorwaardelijke toelating MBO: Studievertraging in coronatijd. Heb jij je aangemeld voor een opleiding aan de HAN, maar kun je door corona niet op tijd aan de toelatingsvoorwaarden voldoen omdat je studievertraging hebt opgelopen?
Mbomediawijs MBO Mediawijs.
Wat is mbo mediawijs? Wat is mbo mediawijs? De plek voor mbo-docenten om jezelf en je les mediawijzer te maken. Mbomediawijs.nl is een product van het Practoraat Mediawijsheid, een samenwerkingsverband tussen het Mediacollege Amsterdam, Hout en Meubileringscollege, ROC TOP en ROC van Amsterdam College West.
Voortgezet onderwijs en mbo Nibud Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting.
ontwikkeld, zodat u als docent uw leerlingen kunt voorbereiden op alle veranderingen die bij financiële zelfstandigheid horen. De les is geschikt voor leerlingen van rond de 18 jaar. Er zijn twee varianten, namelijk voor vmbo basis/kader en mbo 1 en 2 én vmbo gl/tl, mbo 3 en 4 en havo/vwo.

Contacteer ons