Resultaten voor pedicure opleiding amsterdam

 
pedicure opleiding amsterdam
 
Ondernemer Uitgelicht di-Terra studio di-Terra Schoonheidssalon.
Sinds vijf jaar runnen Thea en Jacqueline hun studio di-Terra in een winkelpand van Alvast aan het Abraham Staalmanplein in Amsterdam. Hun studio di-Terra bestaat inmiddels al zeven jaar en de dames zijn al meer dan tien jaar bevriend met elkaar. Vriendschap en zaken doen. Naast zakenpartners zijn de dames ook meer dan tien jaar hechte vriendinnen. We kennen elkaar van de opleiding branchediploma pedicure. Vervolgens hebben we de opleiding tot medisch pedicure gevolgd en is onze vriendschap ontstaan vertelt Thea.
Aangenaam Leren Pedicuresalon Aangenaam.
Per 31 december 2019 heeft opleidingsinstituut Aangenaam Leren haar deuren gesloten. We danken alle studenten en cursisten voor het gestelde vertrouwen en wensen al onze oud studenten en oud cursisten een glansrijke carriére en veel succes in de toekomst. Namens Aangenaam Leren. Fia Korper en haar team. Pedicuresalon Aangenaam is aangesloten bij en werkt samen met onder andere.: Beugels, ortheses, nagelreparatie/-regulatie. Low Level Laser. Diplomas en Certificaten. Corona protocol Pedicuresalon Aangenaam. Over Pedicuresalon Aangenaam. Of het nu gaat om een basis behandeling of om specialistische medische behandelingen voor diabetes patiënten, reuma patiënten, oncologische voetzorg of laserbehandelingen bij Pedicure salon Aangenaam is de kennis, vaardigheid en apparatuur aanwezig om u op de juiste wijze te behandelen. Natuurlijk worden deze behandelingen uitgevoerd door een volledig gediplomeerde en gecertificeerde medisch pedicure met meer dan 25 jaar ervaring in het voetverzorgingsvak. Bel me terug. Let op: JavaScript is benodigd voor deze inhoud. Willem de Zwijgerlaan 137 hs 1056 JK Amsterdam 020-6183971.
Vacatures pedicure Amsterdam Jobbird.
Ervaring met Gellak Ervaring met het zetten van acryl en gel nagels Ervaring met het uitvoeren van spa manicure behandelingen Ervaring met het uitvoeren van cosmetische spa pedicure Lees meer. 30 dagen geleden Laque Boutique Amsterdam b.v. Schoonheidsspecialiste met passie voor het vak beauty. uitbreiding zijn wij op zoek naar een enthousiaste schoonheidsspecialiste met afgeronde opleiding en minimaal 1 jaar ervaring.
Opleiding Schoonheidsspecialiste vacatures in Amsterdam oktober 2020 Indeed.nl.
vacatures voor Opleiding Schoonheidsspecialiste in Amsterdam. Sorteer op: relevantie datum. Pagina 1 van 32 vacatures. Hier worden vacatureadvertenties weergegeven die aan jouw zoekopdracht voldoen. Indeed wordt mogelijk door deze werkgevers betaald om Indeed gratis te houden voor werkzoekenden. Indeed rangschikt vacatureadvertenties op basis van een combinatie van werkgeverbiedingen en relevantie, zoals je zoektermen en andere activiteiten op Indeed.
Home Jolange Opleidingen Rotterdam.
Kies uit meer dan 5 massage detox opleidingen. Kies uit meer dan 4 nagelstyling opleidingen. Kies uit meer dan 10 pedicure opleidingen. Kies uit meer dan 9 pmu-opleidingen. Kies uit meer dan 5 piercer tattoo opleidingen. Kies uit meer dan 15 schoonheidsopleidingen. Kies uit één van onze top make-up artist opleidingen. Belangrijk: Lees hier onze richtlijnen omtrent de Corona-Maatregelen. Waarom kiezen voor Jolange Opleidingen? Erkend opleidingsinstituut, afsluiten met certificaat of diploma. Nieuwste lesmethodes, technieken en lesmateriaal. Zeer praktijkgericht, kleine groepen en vakbekwame docenten. Leren op jouw eigen tempo en niet wachten op medecursisten. Mogelijkheid tot aansluiten bij brancheverenigingen: ANKO, Provoet, Anbos. Mogelijkheid tot het volgen van een privé opleiding op zelfgekozen datum.
Opleiding Schoonheidsspecialist MBO Niveau 3 Opleiding.com.
Tijdens de niveau 3-opleiding tot Schoonheidsspecialist leer je de beginselen van het ondernemerschap, die je in een vervolgstudie eventueel verder kan ontwikkelen. Ook is er ruimte voor keuzedelen, zodat je je kennis kan verbreden of verdiepen. Denk hierbij aan Visagie, Sportmassage of Wellness. Type opleiding en studieduur.
Schoonheidssalon Amsterdam-Oost Amsterdam-Centrum.
Maak dan een afspraak met mij. Gratis intake gesprek. Ik" ben Anita van Schaik. Met ruime ervaring in de medische en dienstverlenende sector ben ik in 2000 begonnen met de opleiding voor schoonheidsspecialiste. Aansluitend heb ik mij gespecialiseerd in diverse huidverbeterende behandelingen met betrekking tot: anti-aging, acné, littekens, pigmentatie, overbeharing en als pedicure. Ieder jaar volg ik diverse bijscholingen en master-classes om mijn kennis up-to-date te houden en doe dit met heel veel passie! Huidverbetering is het verbeteren van de huidconditie en de huidstructuur! Als deze behandelingen zijn er op gericht om het zelf herstellend vermogen van uw huid weer te activeren. Tijdens iedere gezichtsbehandeling zal ik op basis van een analyse de eventuele tekorten in uw huid bepalen en deze desgewenst aanvullen door middel van de juiste serums en / of maskers. Dé schoonheidssalon van Amsterdam-Oost Amsterdam-Centrum. Watergraafsmeer Duivendrecht Diemen. Feel beautiful by An. Derde Oosterparkstraat 88. 1091 KB Amsterdam.
pedicure opleiding amsterdam
Medisch Pedicure De Cuba. Mijn naam is Ranangela De Cuba. Sinds Augustus 2010 gediplomeerd Pedicure en sinds Februari 2012 gediplomeerd Medisch Pedicure. Na mijn opleiding ben ik meteen aan het werk gegaan. Ondertussen heb ik 7 jaar mijn werkervaring kunnen opbouwen.

Contacteer ons