Zoeken naar douane opleiding mbo

 
douane opleiding mbo
 
Werken bij de FIOD FIOD.
Je kunt alleen reageren op vacatures en stages die op onze site staan. Kan iedereen bij de FIOD werken? Nee, niet iedereen kan bij de FIOD werken. Je moet aan de functie-eisen voldoen en we kijken ook of je integer bent. Heb je een strafblad, of blijkt op een andere manier dat je niet integer bent? Dan kom je niet in aanmerking voor de functie. Je krijgt ook een interne opleiding opsporingsbevoegdheid, en eventueel een recherche-opleiding.
Mbo-opleiding Manager havenlogistiek STC mbo college Rotterdam.
Tijdens je opleiding krijg je vakken als: Inkomende en uitgaande goederen, Commerciƫle afdeling, Container Control, Wilde vaart, Lijnvaart, Documentatie, Boeking/inside sales, Douane, Zee en luchtvracht, Opslag en distributie, Havenlogistiek, Gevaarlijke Stoffen, Portbase, Softpak, Economie, Personeel en organisatie, Loopbaan en burgerschap, Nederlands, Duits en Engels. Op de website van het SBB kun je informatie vinden over je kansen op werk en stage. Leuk om te weten. Veel van onze studenten blijven uiteindelijk werken bij het bedrijf waar ze stage hebben gelopen. Tijdens je opleiding ga je regelmatig op excursie naar een bedrijf, bezoekje een beurs, organiseren we een introductieweek havenlogistiek, excursies in binnen en buitenland en zelfs een skivakantie. Open dag en voorlichting. Op 6 november organiseren we een open dag op onze schoollocaties met aangepaste programmas voor jongeren die volgend jaar aan een mbo-opleiding willen starten. Heb je nog wat langer de tijd om een mbo-opleiding te kiezen? De voorlichting van het STC mbo college gaat ook online door!
Opleiding douane Vacatures Intermediair.nl.
Vind je nieuwe baan. Opleiding douane Vacatures. 901 vacatures gevonden. Op zoek naar vacatures, banen, werk opleiding als douane. E-mail mij de nieuwste banen. Medewerker Douane Vlissingen, Rotterdam en Moerdijk hbo. werkervaring een opleiding en/of training. Steek jij graag tijd en energie in een intensieve opleiding?
Medewerker Douane Landelijk Tactisch Centrum vmbo/mbo GEARCHIVEERD. Open Menu. Close Menu.
Een pittige maar leerzame periode waarin je al veel nieuwe collega's' kunt leren kennen! Als je de opleiding succesvol hebt afgerond, kom je bij ons werken. Wil je meer weten over werken bij het DLTC als medewerker Douane? Lees dan hier verder. Zullen we zaken doen en word jij de nieuwe collega van Tineke? Of wil je liever eerst eens praten over jouw misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact met ons op. Je hebt een vmbo tl, vmbo gl, mavo of mbo 3-diploma.
Logistiek medewerker Schiphol volgend gratis mbo opleiding.
Logistiek medewerker Schiphol volgend gratis mbo opleiding. 30 dagen geleden logistiekbbl. direct via Jobbird. Logistiekmedewerker op Schiphol. Wil je aan de slag bij eenlogistiek bedrijfgeld, verdienen en ook nog kosteloos een erkendembo opleidingvolgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker op Schiphol. Je gaat aan de slag achter de douane, daarom is het van belang dat je een VGB kunt aanvragen.
Opleidingsmogelijkheden voor de tankopslag en terminals.
Zowel voor bestaande als nieuwe operators zijn er modules te volgen die deze kennis en vaardigheden verder ontwikkelen. Voorbeelden van modules zijn.: Transport op de terminal. Transporttanks en laad en losinstallaties. Vervoer gevaarlijke stoffen over weg en spoor. Zeeschepen en lichters. Douane en regelgeving.
mbo douane vacatures in Maasbree 7 actuele jobs Jobsora.
mbo douane Maasbree Verwijder alles. mbo douane vacatures in Maasbree. Born mbo douane. Terneuzen mbo douane. Rotterdam mbo douane. Zeeland mbo douane. Oirschot mbo douane. Koninklijke Luchthaven Schiphol mbo douane. Amsterdam mbo douane. Venlo mbo douane. Roermond mbo douane. Duiven mbo douane.
Handhaver Toezicht en Veiligheid HTV bol, mbo ROC Midden Nederland.
Je kunt ook doorstuderen en kiezen voor een mbo 4 of hbo-opleiding, of de Politieacademie. Als je meteen aan de slag gaat werk je bijvoorbeeld als handhaver en toezichthouder openbare ruimte, handhaver en toezichthouder milieu, handhaver en toezichthouder openbaar vervoer, handhaver en toezichthouder Drank en Horecawet of generieke opsporing Douane of Marechaussee. Voor een aantal richtingen zijn wel aanvullende opleidingen noodzakelijk. Heb je gekozen voor het keuzevak Politie en ben je hiervoor geselecteerd, dan kun je doorstromen naar de Politieacademie voor de opleiding Hoofdagent niveau 4. Met het diploma van de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid, inclusief keuzedeel Politie, kun je in het eerste jaar van de Politieacademie vrijstellingen krijgen. Diploma vmbo: kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg. Of een diploma op mbo-niveau 2 of vergelijkbaar. Of een overgangsbewijs van havo of vwo 3 naar 4.

Contacteer ons