Op zoek naar deeltijd?

 
deeltijd
 
Opleidingen in de financiƫle sector deeltijd.
Pre-Master Fiscaal Recht deeltijd. Deeltijd Nederlands 2-9-2021. Unieke deeltijd Master die jou behalve fiscaal-juridische kennis, ook het lef geeft om jouw organisatie verder te brengen. Pre-Master of Science in Accountancy deeltijd. Pre-Master of Science in Accountancy deeltijd. Deeltijd Nederlands 1-8-2021.
Deeltijd Religiewetenschappen Radboud Universiteit.
Meer informatie vind je op de pagina van de pre-master. Master religiewetenschappen in deeltijd. Voor de masterspecialisaties Geestelijke Verzorging en Religie en Beleid zijn in het eerste semester de colleges gepland op de dinsdagmiddag en avond en de woensdagmiddag en avond.
Deeltijd Associate degree opleiding Maintenance Mechanics Hogeschool Rotterdam. Combined Shape.
Professionaliseringstraject PIE Post-hbo training of cursus. Ruimtelijke Ontwikkeling Ruimtelijke Ordening en Planologie Voltijd Bachelor. Sales Accountmanagement Deeltijd Associate degree. Sociaal Financiƫle Dienstverlening Deeltijd Associate degree. Social Work Voltijd Bachelor. Social Work Deeltijd Bachelor. Sportfysiotherapie Deeltijd Master. Technische Bedrijfskunde Voltijd Bachelor.
deeltijd Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: deeltijd DE deeltijd ES deeltijd FR. Vertalingen deeltijd NLEN. deel van de uitdrukking.: in deeltijd werken.
Deeltijd MSc's' in Architectuurstudies in Nederland.
Het land heeft onlangs hun eigen titels omgezet in de bachelor / master-systeem.Er zijn twee types van universiteiten: Academic met meer aandacht voor theoretische kennis, alias Universiteit" of Applied Sciences met meer aandacht voor praktische kennis, alias Hogeschool." Deeltijd MSc Opleiding in Architectuurstudies in Nederland.
Programma Bedrijfskunde in deeltijd Amsterdam Business School University of Amsterdam. icon-LinkedIn. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-small-down. icon-arrow-small. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-calendar-source. icon-c
Tijdens de studie Bedrijfskunde in deeltijd krijg je college van toegewijde academisch experts, die actief betrokken zijn bij wetenschappelijk onderzoek. Ze nemen je mee in recente ontwikkelingen in hun vakgebied en maken je bekend met baanbrekende technieken, methoden en inzichten.
Werken vrouwen te vaak in deeltijd?
Het is een veelgehoorde stelling in discussies over werk en economie: vrouwen werken te vaak in deeltijd. Maar komt dat echt zo vaak voor en is het een probleem? Wij hebben geen idee, want onze economieredactrice Patricia is er woensdag pas weer.
deeltijd ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
Voor een duurzaam draagvlak voor de verzorgingsstaat, is het van vitaal belang dat we op weg gaan naar een arbeidsmarkt waarop op langere termijn deeltijd de norm zal zijn en voltijd de uitzondering. De KLM is niet akkoord gegaan met het opnemen van bepalingen omtrent recht op deeltijd in de cao zelf.

Contacteer ons