Resultaten voor basisopleiding

 
basisopleiding
 
MBO-basisopleiding Verpleegkundige, in korte tijd de basis van het vak LOI.
In deze basisopleiding komen de eerste modules uit de erkende opleiding MBO Verpleegkundige aan bod. Zo leer je onder meer alles over gesprekstechnieken, de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam, persoonlijke verzorging en medisch rekenen. Meer over de inhoud.
KNHB.
Er zitten geen producten in je winkelmand. Terug naar de vorige pagina. Er zijn geen data bekend voor deze opleiding. Official partners Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Verenigingsgegevens en onderzoek. de Internet Jongens internetbureau voor online resultaat Apeldoorn, Arnhem en Alkmaar Ramdath graphic, apps webdesign.
Basisopleiding Apanta.
Deze basisopleiding biedt een intensieve kennismaking met zowel de theorie als de praktijk van de persoonsgerichte experiëntiële psychotherapie voorheen cliëntgerichte psychotherapie. Naast het bestuderen en bespreken van de literatuur ligt de nadruk op het oefenen met en eigen maken van de persoonsgerichte experiëntiële manier van werken door middel van rollenspelen, demonstraties, videomateriaal en door cursisten ingebrachte casuïstiek. De 3 basisprincipes van deze stroming empathie, echtheid en onvoorwaardelijk respect en de therapeutische relatie komen uitgebreid aan bod. Verder wordt aandacht besteed aan de historische ontwikkeling en het mensbeeld van het persoonsgerichte perspectief. Met name de proces-experiëntiële stroming binnen de persoonsgerichte therapie wordt verder uitgewerkt. Tot slot wordt aandacht besteed aan indicatiestelling, psychopathologie en de behandeling van verschillende probleemgebieden binnen het persoonsgericht experiëntieel werken. De opleiding bestaat uit 5 cursusdagen.
Basisopleiding Zorgcoördinator KPC Groep.
In de zesdaagse basisopleiding maken de deelnemers uitgebreid kennis met diverse facetten in het werk van een zorgcoördinator. Verschillende trainers zorgen ieder door hun eigen expertise voor een afwisselende en gedegen opleiding tot zorgcoördinator. Dag 1 Passend onderwijs: de paraplu.
Basisopleiding Basisopleiding Fotografie Fotografie, voor opleiding beginners fotografie School en voor beeldbewerking. Fotografie.
Fotograferen is vooral kijken, maar om het beeld te krijgen wat je voor ogen hebt, moet je wel weten wat je doet en waarom. De Basisopleiding geldt bovendien als vooropleiding voor de 1-jarige Fotografieopleiding. Als je de basisopleiding fotografie succesvol hebt afgerond ontvang je een certificaat.
Basisopleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening SPH NHA.
Volg de Basisopleiding SPH op HBO-niveau en je zet een goede eerste stap om SPHer te worden. Met deze basisopleiding kun jij je kennis in het vakgebied opfrissen of uitbreiden. Misschien overweeg je zelfs een HBO opleiding SPH en wil je alvast basiskennis opdoen?
Thuisstudie MBO zonder stage basisopleiding ICT Zorg en Sociaal.
Tags: thuisstudie, MBO opleidingen, baankansen MBO 4 opleidingen, MBO opleidingen, ICT opleidingen, Kantoor opleidingen, MBO basisopleidingen, thuisstudie zonder stage, Administratieve opleidingen, Opleidingen in de zorg, Secretaresse opleidingen voltijd MBO opleiding, VMBO diploma voor volwassenen, opleiding MBO niveau 4, MBO basisopleiding, thuisstudie MBO niveau 1, MBO certificaten, thuisstudie assistent.
Basisopleiding Informatica NCOI Opleidingen en Trainingen.
Doel en opzet. De docenten besteden ruimschoots aandacht aan de uitleg van de diverse onderwerpen. Na het volgen van deze basisopleiding begrijp je beter hoe IT een bijdrage kan leveren binnen organisaties. De theorie wordt steeds gekoppeld aan de praktijk.

Contacteer ons