Resultaten voor verpleegkundige

 
verpleegkundige
 
Verpleegkundige Test jezelf Opleidingen Vacatures Meer.
Klik hier om deze melding te verbergen. Persoonlijkheid en werk. kans op robotisering. Wat doet een verpleegkundige? Wat doet een verpleegkundige? De werkzaamheden van een verpleegkundige bestaan uit het geven van verpleegkundige zorg aan personen die hulpbehoevend zijn. Hierbij kun je denken aan basiszorg. Zoals het helpen van patiënten bij hun persoonlijke verzorging omdat ze dat zelf tijdelijk niet meer kunnen. Als verpleegkundige ben je vaak ook belast met het medisch verzorgen en monitoren van patiënten. Denk hierbij aan het verschonen van een verband, toedienen van medicijnen en in de conditie van patiënten in de gaten houden. Daarnaast ben je ook vaak verantwoordelijk voor de administratie en zorg je er voor dal alles netjes wordt vastgelegd in een dossier. Tot slot is het begeleiden van patiënten vaak ook een taak van de verpleegkundige. Deze werkzaamheden kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van de afdeling van een zorginstelling of ziekenhuis waar je werkt. Ook zullen je werkzaamheden variëren als gevolg van je genoten opleiding en werkervaring.
Verpleegkundige Het Oogziekenhuis Rotterdam.
De verpleegkundige is mede verantwoordelijk voor de eerste opvang van de patiënt op de verpleegafdeling, het opname en ontslaggesprek. Zodra u terug bent op de afdeling na de operatie, brengt de verpleegkundige uw begeleider of contactpersoon hiervan op de hoogte en mag er 1 begeleider bij u blijven tot aan het ontslag.
Opleiding Verpleegkunde hbo Hogeschool Viaa in Zwolle.
Lectoraat Zorg en Zingeving. Lectoraat Goede onderwijspraktijken. Organisatie en bestuur. Werken bij Viaa. 038 425 5542. Schrijf je hier in! Waarom hbo Verpleegkunde bij Hogeschool Viaa? Tijdens je opleiding. Benieuwd naar de opleiding Verpleegkunde? Home Opleidingen Verpleegkunde. Heb jij een hart voor mensen en wil jij als verpleegkundige écht iets betekenen voor een ander? Dan is de hbo-bachelor Verpleegkunde bij Hogeschool Viaa in Zwolle echt iets voor jou! Jij geeft patiënten de juiste zorg krijgen en hebt aandacht voor zingeving. Verpleegkunde gaat verder veel dan alleen medicijnen toedienen. Bij fysieke en mentale problemen, zoals diabetes, alzheimer of een gebroken been bied jij de juiste zorg. Maar bovenal heb je oog voor de persoon daarachter. Je luistert naar een verhaal over iemands kinderen, voert een gesprek over een zwaar behandeltraject of maakt een lolletje tussendoor. Extra zorg waarvoor je minstens zoveel terugkrijgt. Een glimlach of een wijze les bijvoorbeeld. Ga snel naar.: Ontbijten met verpleegkundestudente Evita. Tijdens je opleiding Hoe ziet de opleiding eruit? Na je opleiding Wat wil je worden? Toelatingseisen en mogelijkheden. Neem contact op. Hogeschool Viaa leidt je op tot een deskundige, sociale, allround verpleegkundige.
Vacatures Gezondheidszorgbanen.nl.
Vul je locatie in. Alle vacatures 0 resultaten. Pagina 0 van 0. Kun je de vacature die je zoekt niet vinden? Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt! 3528 BL Utrecht.
Verpleegkundige vacatures in Zuid-Holland NationaleVacaturebank.nl.
Vind je nieuwe baan. Vacatures in Zuid-Holland. Verpleegkundige vacatures in Zuid-Holland. 562 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk als verpleegkundige in de provincie / regio Zuid-Holland. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Meer vacatures gevonden in de omgeving van Zuid-Holland. Jij bent in het bezit van een verpleegkundige Mbo4 Verpleegkundig Specialist. Jij, Psychiatrisch Verpleegkundige, zal werken onder een Psychiater en een. 48 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO Verpleegkundige Neurorevalidatie. Afgeronde MBO opleiding tot verpleegkundige en een BIG-registratie Mocht je HBO Verpleegkundige zijn en ook geïnteresseerd Vanuit jouw expertise als verpleegkundige ben je servicegericht en in staat. 5 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO Verpleegkundige. Jij hebt een afgeronde opleiding tot verpleegkundige Jij; Wat zijn jouw opties als verpleegkundige? Dit ziekenhuis zoekt een jong gediplomeerde verpleegkundige met korte. 11 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO Verpleegkundige in de wijk.
Verpleegkundige stappenplannen VSI RIVM.
Verpleegkundige stappenplannen VSI. Verpleegkundige stappenplannen VSI. Verpleegkundige Stappenplannen Infectieziektebestrijding VSI zijn een aanvulling op de LCI-richtlijnen. Een VSI geeft een gestructureerd overzicht van het handelen van een afdeling Infectieziektebestrijding bij melding van een specifiek ziektegeval. Naar de volgende slide: Actieve slide.:
Wat is een verpleegkundige? Vacatures.nl.
Bekijk alle Verpleegkundige vacatures. Wat is een verpleegkundige? Een verpleegkundige is iemand die verpleegkundige zorg verschaft aan de patiënt. Tot deze zorg behoren onder andere persoonlijke verzorging, verpleegtechnische handelingen en begeleidende taken. Wat doet een verpleegkundige? Verpleegkundigen bieden zeer uiteenlopende verpleegkundige zorg aan patiënten. Hiertoe verrichten zij taken die gerekend worden tot de basiszorg, maar ook verpleegtechnische handelingen en vaak ook coördinerende taken. Over het algemeen hebben verpleegkundigen de volgende taken.: Verzorgende en verpleegtechnische taken. Aan en uitkleden, wassen, afdrogen en verschonen van patiënten. Observeren van de patiënten en, in het geval van onregelmatigheden, het adequaat ingrijpen zelfstandig of in samenwerking met de arts. Aanbrengen van een infuus. Inbrengen van een stoma, katheter of maagsonde. Uitreiken en toedienen van medicijnen. Verrichten van bijkomende verpleegkundige handelingen. Administratieve, voorlichtende en coördinerende taken. Verschaffen van voorlichting, instructie en advies aan patiënten. Bijhouden van medische gegevens van de patiënt. Voeren van overleg met specialisten, leidinggevenden en andere collegas. Eventueel begeleiden van minder ervaren collegas. Belangrijke onderwerpen: functieomschrijving verpleegkundige, functie-eisen verpleegkundige, functieprofiel verpleegkundige, taken van een verpleegkundige, verantwoordelijkheden verpleegkundige, wat doet een verpleegkundige, wat is een verpleegkundige, werken als verpleegkundige, werkzaamheden verpleegkundige.
Werken als verpleegkundige in het UMC Utrecht.
Werken als verpleegkundige in het UMC Utrecht. Werken als verpleegkundige in het UMC Utrecht. Pagina inhoud gebruik notepad voor kopieren vanuit ms word. Verpleegkunde in het UMC Utrecht: zorg op het hoogste niveau. Het UMC Utrecht heeft een grote diversiteit aan mbo en hbo-functies in het vakgebied verpleegkunde, zoals.:

Contacteer ons